Vi har en vision/mission:

~Att bevara och utveckla guldsmedskonsten

Vi tillverkar våra smycken i små serier, där utvecklingen av hantverket hela tiden står i centrum. Vi har gått med i Guldsmedsmästarnas Riksförbund och arbetar där för att underlätta och inspirera andra guldsmeder i världen att kombinera sin egen kreativa linje med sitt hantverkskunnande, samt i det ständiga utvecklandet för att hålla guldsmedsutbildningen på topp i sverige.

~Vi vill bidra till ett hållbart samhälle

Vi strävar efter att kärleksfullt handsmida unika smycken som får ta den tid de behöver för att kunna hålla hundra gånger längre än ett vanligt smycke. Gjord för att bära historien om bäraren vidare, kunna gå i arv, modifieras och repareras då det behövs. För att gå kundens skäl för att köpa ett exklusivt smycke istället för trettio andra smycken.

~Att minska utsläpp och spara jordens resurser

100% av alla ädla metaller vi använder i Ädelsmedjan är en del av ett slutet kretslopp tillsammans med vår leverantör NSG AB, eller omsmält direkt i vår verkstad. Utan farliga tillsatser.

~Att skapa etiska arbetsvillkor

När du betalas för att göra något du inte skulle göra gratis är du oundvikligt lite mindre närvarande och lycklig.Och när du manifesterar dina ideér i flow är du i rätt element och de saker du skapar då blir fyllda av den energin.

Vi låter Veronica handsmida hennes egna smycken, istället för att använda underbetalda fabriksarbetare i tredje världen.

~Att ge människor kunskap och möjlighet att bära kärleksfullt handsmidda smycken av hög kvalitet

Det är därför vi berättar detta för dig.

Därför är vi med i Guldsmedsmästarnas Riksförbund.

Det är därför vi ger dig möjlighet att köpa Veronicas handsmidda smyckesserier i vår butik.