Förverkliga din smyckesidé

Låt mig smida smycket du längtar efter!

Ädelsmedjan drivs av guldsmedsmästare Veronica Gullbrandson som har en vision om att skapa smycken på ett hållbart sätt som stärker relationer. Som guldsmed tar jag allra helst på mig uppdrag där kunden har en idé om ett smycke jag kan hjälpa till att förverkliga. Om du har en smyckesidé som du vill förverkliga är du på rätt plats!

Med min lilla verkstad där jag har en hög egen produktion av handsmidda smycken är jag snabb och lätt anpassningsbar när det gäller att rita upp och producera ett helt unikt smycke anpassat till dig som kund. Du får ett handsmitt, GR-stämplat mästarsmycke som är tillverkat bara för dig, gjord för att hålla i generationer.

Kanske har du ärvt guld du skulle vilja använda? Jag kan i min verkstad smälta ditt guld separat, så du kan vara säker på att det är just ditt guld jag smider ditt smycke från.

Fyll i formuläret nedan med din smyckesidé så återkommer jag till dig så snart som möjligt med en personlig offert. Jag är övertygad om att varje smycke berättar en historia och jag vill hjälpa dig att berätta din.

Fyll i formuläret för en första kontakt:

Genom att klicka på knappen ovan och fylla i formuläret ger du Ädelsmedjan möjlighet att kontakta dig angående din smyckesidé. Vi ser fram emot att höra från dig och att skapa ett smycke som är lika unikt som du!

Vi vill också påminna om att vi respekterar ditt privatliv och kommer inte att dela eller sälja dina kontaktuppgifter till någon annan part. Din smyckesidé och personliga information behandlas konfidentiellt och säkert av oss på Ädelsmedjan.

Ädelsmedjan tror på att skapa smycken med passion och hantverksskicklighet. Vi är stolta över vårt hantverk och vårt engagemang för att skapa smycken på ett hållbart sätt som varar för livet.